|
Perfekt-es mérlegképes könyvelő tanoncok
|
|
10-17-2009, 08:35 PM
Üzenet: #11
|
|||
|
|||
|
RE: Perfekt-es mérlegképes könyvelő tanoncok
Sziasztok!
Van infom a 2099.10.29-i számvitel-elemzés vizsgához. Ha érdekel, írj a szamvitel.elemzes@gmail.com címre. Zoli |
|||
|
11-15-2009, 10:44 PM
Üzenet: #12
|
|||
|
|||
|
Szia Tim!
Én is nagyon féltem amikor belevágtam.Nekem akkor még 9 hónapos sem volt amikor elkezdtem.Mit mondjak most már csak a számvitel és elemzés , ellenőrzés van hátra.Ha van egy kis segítséged tehát van aki tud vigyázni vizsgaidőszakban a gyerkőcökre akkor meg lehet csinálni.Én sem vagyok olyan aki hamar megjegyez dolgokat első olvasásra, de eddig még elég jól sikerültek a vizsgáim.Vizsgák előtt elég sokat kell tanulni, de megéri.Próbáld meg! Sok sikert |
|||
|
01-17-2010, 10:30 PM
Üzenet: #13
|
|||
|
|||
|
Hello
Kérhetnék 1 kis segítséget? Októberben kezdtem a tanfolyamot, január 27én lesz a jog és gazdaságtan szóbelim, de megakadtam a tételkidolgozásban. Időm sem lesz mind kidolgozni, és akkop még nem is tanultam. Valakinek nincsenek kidolgozott tételei? Előre is köszi. |
|||
|
03-13-2010, 10:57 PM
Üzenet: #14
|
|||
|
|||
|
Sziasztok! Csodálkozom, hogy a mérlegképes tanonc oldalt még senki nem ajánlotta: http://p70merlegkepes.freeweb.hu/
A fenti linken órai anyagok, puskák, és tétel kidolgozások is megtalálhatók! Jó tanulást mindenkinek. |
|||
|
03-16-2010, 11:24 PM
Üzenet: #15
|
|||
|
|||
|
Üdvözlök Mindenkit.
Perfekt tanonc vagyok én is. Most 18.-án megyek számvitelt írni. Ha tud valaki a vizsgával kapcsolatban valami okosságot mondani, kérem ne tartsa vissza magát. Ez lesz a 3. vizsgám, de már nagyon odavagyok meg vissza is. Szóval aki tud segítsen valamit. Hálás köszönetem. keoma67 |
|||
|
05-05-2010, 10:28 PM
Üzenet: #16
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Május 27-én vizsgázok számvitel elemzésből, nincs meg valakinek a 2004 júniusi vizsgafeladatsora? kontírozási segédletnek is bármilyen segítségnek nagyon örülnék Előre is köszönöm! Email címem: veroni760730@freemail.hu |
|||
|
05-07-2010, 07:18 AM
Üzenet: #17
|
|||
|
|||
|
Helló!
Valaki tudna segíteni pénzügy írásbelivel kapcsolatban, jövő héten lesz. Hallottam olyat is, hogy valaki vizsga előtt fel szokta tenni nagyjából a feladatsort, körvonalazva, valaki tud erről valamilyen infót? Előre is köszi!
|
|||
|
05-24-2010, 11:22 PM
Üzenet: #18
|
|||
|
|||
|
Hello!
Akinek megvan és eladná a következő könyvek valamelyikét az írjon nekem! Birher-Sztanó-Vladár-Vörös Mintapéldák az ellenőrzés tantárgyhoz Vörös-Galántai Tételvázlatok a mérlegképes könyvelők szóbeli vizsgáihoz - Ellenőrzés Perfekt Köszönöm! klivsz@gmail.com |
|||
|
07-08-2010, 06:40 PM
Üzenet: #19
|
|||
|
|||
(09-09-2009 09:50 PM)tim Írta: Sziasztok! Szia! n is hasonló cipőben járok, ha tudsz valamit, írj kérlek!! Szabiera |
|||
|
07-27-2010, 12:47 AM
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 07-27-2010 - 12:50 AM. Szerkesztette: Tutika.)
Üzenet: #20
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra. Én a Pentához járok. Szükségem lenne egy pénzügy felkészítő tanárra/diákra. Sajnos a májusi vizsgám nem sikerült és egyedül az októberi sem fog. Ha tud valaki segíteni jelezzen. Köszönöm. (07-08-2010 06:40 PM)Szabier Írta:(09-09-2009 09:50 PM)tim Írta: Sziasztok! Sziasztok! Nekem egy három éves és egy másfél éves gyerkőcöm van. Tényleg nem könnyű mellettük. Sokat kell tanulni. Ha van ki vigyázzon a gyerkőcökre (nem keveset), akkor siker. Nehezebb, mint gondoltam. ![]() Tutika |
|||
|
|