Új válasz 

A téma értékelése:
Rétegezett | Lineáris
Perfekt-es mérlegképes könyvelő tanoncok
10-17-2009, 08:35 PM
Üzenet: #11
RE: Perfekt-es mérlegképes könyvelő tanoncok
Sziasztok!

Van infom a 2099.10.29-i számvitel-elemzés vizsgához.
Ha érdekel, írj a szamvitel.elemzes@gmail.com címre.

Zoli
Szerző üzeneteinek keresése
Válasz idézéssel
11-15-2009, 10:44 PM
Üzenet: #12
Szia Tim!
Én is nagyon féltem amikor belevágtam.Nekem akkor még 9 hónapos sem volt amikor elkezdtem.Mit mondjak most már csak a számvitel és elemzés , ellenőrzés van hátra.Ha van egy kis segítséged tehát van aki tud vigyázni vizsgaidőszakban a gyerkőcökre akkor meg lehet csinálni.Én sem vagyok olyan aki hamar megjegyez dolgokat első olvasásra, de eddig még elég jól sikerültek a vizsgáim.Vizsgák előtt elég sokat kell tanulni, de megéri.Próbáld meg! Sok sikert
Válasz idézéssel
01-17-2010, 10:30 PM
Üzenet: #13
Hello

Kérhetnék 1 kis segítséget?
Októberben kezdtem a tanfolyamot, január 27én lesz a jog és gazdaságtan szóbelim, de megakadtam a tételkidolgozásban. Időm sem lesz mind kidolgozni, és akkop még nem is tanultam. Valakinek nincsenek kidolgozott tételei?
Előre is köszi.
Válasz idézéssel
03-13-2010, 10:57 PM
Üzenet: #14
Sziasztok! Csodálkozom, hogy a mérlegképes tanonc oldalt még senki nem ajánlotta: http://p70merlegkepes.freeweb.hu/
A fenti linken órai anyagok, puskák, és tétel kidolgozások is megtalálhatók!
Jó tanulást mindenkinek.
Válasz idézéssel
03-16-2010, 11:24 PM
Üzenet: #15
Üdvözlök Mindenkit.
Perfekt tanonc vagyok én is. Most 18.-án megyek számvitelt írni. Ha tud valaki a vizsgával kapcsolatban valami okosságot mondani, kérem ne tartsa vissza magát. Ez lesz a 3. vizsgám, de már nagyon odavagyok meg vissza is. Szóval aki tud segítsen valamit. Hálás köszönetem. keoma67
Válasz idézéssel
05-05-2010, 10:28 PM
Üzenet: #16
Sziasztok!
Május 27-én vizsgázok számvitel elemzésből, nincs meg valakinek a 2004 júniusi vizsgafeladatsora? kontírozási segédletnek is bármilyen segítségnek nagyon örülnék
Előre is köszönöm!
Email címem: veroni760730@freemail.hu
Válasz idézéssel
05-07-2010, 07:18 AM
Üzenet: #17
Helló!
Valaki tudna segíteni pénzügy írásbelivel kapcsolatban, jövő héten lesz.
Hallottam olyat is, hogy valaki vizsga előtt fel szokta tenni nagyjából a feladatsort, körvonalazva, valaki tud erről valamilyen infót?
Előre is köszi! Smile
Válasz idézéssel
05-24-2010, 11:22 PM
Üzenet: #18
Hello!
Akinek megvan és eladná a következő könyvek valamelyikét az írjon nekem!

Birher-Sztanó-Vladár-Vörös
Mintapéldák az ellenőrzés tantárgyhoz

Vörös-Galántai
Tételvázlatok a mérlegképes könyvelők szóbeli vizsgáihoz - Ellenőrzés
Perfekt

Köszönöm!
klivsz@gmail.com
Válasz idézéssel
07-08-2010, 06:40 PM
Üzenet: #19
(09-09-2009 09:50 PM)tim Írta:  Sziasztok!
Ősszel belevágnék egy mérlegképes tanfolyamba, de elég bátortalan vagyok. Két gyerek(mindkettő kisiskolás), na meg munka mellett csinálnám, de nem akarom ,hogy nagyon megszenvedjék. Bármilyen tanácsot, véleményt szívesen fogadok. Mennyire vesz el időt napi szinten a tanulás, felkészülés vizsgákra? Sajnos nem vagyok olyan akinek elég párszor átolvasni az anyagot.
Előre is köszi minden tanácsot!

Szia!

n is hasonló cipőben járok, ha tudsz valamit, írj kérlek!!
Szabiera
Válasz idézéssel
07-27-2010, 12:47 AM (Üzenet szerkesztésének időpontja: 07-27-2010 - 12:50 AM. Szerkesztette: Tutika.)
Üzenet: #20
Sziasztok!

Most regisztráltam az oldalra. Én a Pentához járok. Szükségem lenne egy pénzügy felkészítő tanárra/diákra. Sajnos a májusi vizsgám nem sikerült és egyedül az októberi sem fog. Ha tud valaki segíteni jelezzen.
Köszönöm.
(07-08-2010 06:40 PM)Szabier Írta:  
(09-09-2009 09:50 PM)tim Írta:  Sziasztok!
Ősszel belevágnék egy mérlegképes tanfolyamba, de elég bátortalan vagyok. Két gyerek(mindkettő kisiskolás), na meg munka mellett csinálnám, de nem akarom ,hogy nagyon megszenvedjék. Bármilyen tanácsot, véleményt szívesen fogadok. Mennyire vesz el időt napi szinten a tanulás, felkészülés vizsgákra? Sajnos nem vagyok olyan akinek elég párszor átolvasni az anyagot.
Előre is köszi minden tanácsot!

Szia!

n is hasonló cipőben járok, ha tudsz valamit, írj kérlek!!
Szabiera

Sziasztok!

Nekem egy három éves és egy másfél éves gyerkőcöm van. Tényleg nem könnyű mellettük. Sokat kell tanulni. Ha van ki vigyázzon a gyerkőcökre (nem keveset), akkor siker. Nehezebb, mint gondoltam. Confused

Tutika
Válasz idézéssel
« Következő régebbi | Következő újabb »
Új válasz 

Fórumra ugrás:

Kapcsolat | Mérlegképes könyvelők fóruma | Vissza a lap tetejére | Vissza a tartalomhoz | Könnyített (Archív) Mód | RSS Hírforrás