Mérlegképes könyvelők fóruma

Teljes verzió: Perfekt-es mérlegképes könyvelő tanoncok
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2
Szia!

Ha Te a perfektbe jársz, akkor tartsuk itt a kapcsolatot. Ha ismersz olyan embert, aki ide jár, szólj neki légyszives:-)

LMSmile
Szia!
Én is a Perfektbe járok.Most volt pénzügyből az írásbeli.Te hol tartasz?
Szia!

Nekem most kezdődött, de felmentésem van az első két tantárgyból, így szeptemberben lesz asszem az első (nekem), pénzügy.

Te Bp-en jársz: Victor Hugo utca?

LM
Szia!
Nem hanem Nyíregyházán.Az írásbeli most volt a szóbeli kedden lesz.Valamennyivel később lesz a következő vizsga mint szeptember.Ezt onnan tudom mert megkérdeztem ha nem sikerülne a szóbelim hogy mikor mehet legközelebb.Azt mondták hogy októberben lesz a következő pénzügy vizsga.
szia

én bp-re fogok járni
alapvetően olyanokat keresnék akikkel egy csoportba járok, tehát egyszerre vizsgázunk, meg ilyesmi
tudod, segíteni egymást, meg ilyenek:-)

LM
Szia!
Tehát akkor már ne is írjak?Azt hittem hogy mindegy hogy melyik városba jár valaki suliba.Ugyanazt tanítják mindenütt.
Sziasztok! Nekem egy kis segítségre lenne szükségem a könyvelésben, ha valakinek van egy kis fölösleges ideje lenne pár kérdésem Smile Légyszi irjatok! Köszönöm
Üdv. Mindenkinek!

Állásajánlat! Részmunkaidős (4 órás) mérlegképes könyvelőt keresek egy megbízóm számára (Európa legjelentősebb energiaszolgáltatója), a hazai leányvállalathoz. Gyes-ről visszatérő kismamát is szívesen foglalkoztatnának!
Ha valaki ismer olyasvalakit, aki megfelel az elvárásoknak és esetleg pont állást keres, azt kérem, legyen kedves, juttassa el ismerőséhez ezt az álláshirdetést. (a végén az elérhetőségemmel).
Köszönöm!

Feladatok:
Napi könyvelési feladatok (kimenő és bejövő számlák, banki, pénztári tranzakciók) ellátása SAP R/3 rendszerben,
Az adó- és pénzügyi jogszabályok alapos ismerete,
Számlák ellenőrzése,
Banki utalások előkészítése,
Nyilvántartások vezetése,
Adóbevallások (ÁFA, TAO, stb.) elkészítése,
Kimenő számlák írása (SAP SD),
Havi, negyedéves és éves pénzügyi jelentés készítése,
Együttműködés a pénzügyi tervezésben,
Kapcsolattartás a németországi központtal.

Elvárások:
Mérlegképes könyvelői végzettség - feltétel,
min 3 év szakmai tapasztalat a kettőskönyvelésben - feltétel,
Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (World, Excel, PowerPoint, Outlook, SAP R/3 FI/SD/MM) – feltétel,
Középfokú, aktív német nyelvtudás (szóban és írásban) - feltétel,
Angol nyelvtudás - előny, de nem követelmény.

Pályázatokat a ke@tech-people.com e-mail címre várok. további infó: Éles Klára, +36-30-730 2543
Sziasztok!
Ősszel belevágnék egy mérlegképes tanfolyamba, de elég bátortalan vagyok. Két gyerek(mindkettő kisiskolás), na meg munka mellett csinálnám, de nem akarom ,hogy nagyon megszenvedjék. Bármilyen tanácsot, véleményt szívesen fogadok. Mennyire vesz el időt napi szinten a tanulás, felkészülés vizsgákra? Sajnos nem vagyok olyan akinek elég párszor átolvasni az anyagot.
Előre is köszi minden tanácsot!
Sziasztok,

Állásajánlat!

Könyvelőirodába keresünk főkönyvelő mellé munkatársat főállásban (8 óra)
Amennyiben érdekel vkit, akkor küldjön önéletrajzot és motivációs levelet, fizetési igény megjelölésével az info@contodevelopmnet.hu címre.
Oldalak: 1 2
Referencia URL-ek