Mérlegképes könyvelők fóruma

Teljes verzió: Vizsgaélmények/puskázás
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2
Helló!

Arra gondoltam, hogy osszuk meg egymással a vizsgatapasztalatainkat, puskázási trükkök, stb...
(Érdekelne, ki hogyan megy át a vizsgán, ha nem akar rá felkészülni)

Nálam a best of a forgatós puska: kinyomtatod a tételeket A/4 per 3-as hasáb 10-es betűméret, a hasábokat összeragasztod, és harmonikába behajlítod, így teljesen jól használható, és a tenyeredben elfér....

Várok még trükköket....
Szióka Csongi!

Tök véletlenül bukkantam rá erre a topikra, de gondoltam, megoszton veled a kedvencemet Wink
Az én kedvencem a szoknyába / harisnyába varrás...
Erre külön volt egy puskázós szoknyám, ami fel van sliccelve a naagyon sokáig és az alá mindent el lehet dugni, cask rögzíteni kell cérnával.
Fiúknál ezt lehajthatós nadrágnál láttam... annak nem ismerem a pontos technikai paramétereit
na, helló.
húhhh
helló katka!
nem is gondoltam volna, h valaki ilyen gyorsan válaszol...
hát a szoknyás trükkel kicsit furán néznék ki egy vizsgánBig Grin
de a nadrágosat kipróbálom Big Grin
Szióka!

Azt elfelejtettem hozzátenni, h ehhez azért kell tömeg, meg nagy előadó stb.... nem kicsi zh-khoz alkalmazható... Oda a klasszikus tolltartó és padpuska valóBig Grin
na, helló
Figyu Katka!
TE milyen suliba jársz, hogy ennyire profi vagy? asszem én még kispályás vagyok puskázásba.
Ha még erre nézel, írnál még pár trükköt?
Dobok egy emilt a címedre isSmile
Szia
Szióka!
Nem kaptam emilt! Biztosan jó helyre küldted? Huhh hogy suli: még folyamatban van. Jártam közgazdasági szakközépbe, de most OKJ tanfolyamon vagyok: mérlegképes könyvelő leszek, ha minden igazSmile
És te?
Sziasztok!

Ha többoldalas a vizsga, akkor semmi gond, bármekkora lehet a puska.
Tavaly az első sorban ültem, és ahogy a lapozgattam, benne figyelt a kisokosom.
Nem nagy trükk, de így nem kell lenézni, zsebbe nyúlni.....csak egyszerűen "gonolkodsz a feladaton."

Egyszer az alkaromra ragasztottam a puskát, rá a hosszú ujjú pulóvert-nem jött be, nagy macera állandóan húzogatniSmile- nem félreérteni!

Szép napot.
Bocs, katka, csak most tévedtem erre. Én még csinálom a sulit: marketing szakon vagyok. De teljesen büszke vagyok magamra, a múltkori pénzügyi alapismereteket puskázás NÉLKÜL csináltam meg! De azért szakalrit tanácsait is elteszem talonba...
én a szemüvegtokra esküszöm!!!
Sziasztok!

Van infom a 2009.10.29-i számvitel-elemzés vizsgához.
Ha érdekel, írj a szamvitel.elemzes@gmail.com címre.

Zoli
Oldalak: 1 2
Referencia URL-ek