Mérlegképes könyvelők fóruma

Teljes verzió: Pallas70 tanulók szövetsége
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Sziasztok!

Mivel szerintem sokan vagyunk itt, úgy gondoltam, nem ártana itt is egy kis kört létrehozni a témában. Ha vagytok írjátok föl, mit gondoltok a suliról, meg úgy a tanárokról általában (anonimusz-nem tudják te vagy Big Grin)
Sziasztok!

Igen, én is ide járok (már amikor nem kések elBig Grin).
Igazából az érdekelne, hogy mire is használjuk a jövőben az oldalt? Úgy értem fájlmegosztás, vagy infócsere? Esetleg csak társalgás?
Na nem mintha némelyik óra után ne lenne mit megbeszélni...Huh
Ojje

Újra itt. Korai talán, de vizsgára jegyzetgyűjtést elkezdte valaki? Tökmindegy honnan, csak legyen. Órai scan vagy netről valami jó lenne, bár előtte pontosan tudni kéne, mi is kell.
Szóval... vizsgára mit CÉLSZERŰ tudni (és nem az, amit feladtak)?
Hali!

Biztosan jobb az adott órai jegyzet, de vizsgára való felkészülésben ezek a letölthető anyagok is biztosan sokat segíthetnek.
Szia!

Igen, ismerem őket és tök jók, de hát tudod, az ember minden forrásra támaszkodik, én pl a tanár személyes dossziéjára támaszkodnék, de hát az nehéz lenne.
Más. Ki hogy osztja be az idejét. Úgy értem órára tanultok, vagy hétvégén, esetleg csak vizsgák előtt?
Tippek, melyik milyen?
Sziasztok! Nekem egy kis segítségre lenne szükségem a könyvelésben, ha valakinek van egy kis fölösleges ideje lenne pár kérdésem Smile Légyszi irjatok! Köszönöm
Sziasztok!

Én most fogom elkezdeni a Pallas70-ben a mérlegképest. A hétköznapi órákat vállaltam be, ami a Fiastyúk utcában lesznek.
Megpróbálok rendesen jegyzetelni, és ha lehet felraknám valahova, ahol mindenki hozzáfér, és akkor lehetne tapasztalatokat cserélni.

ProBaby milyen segítség kell könyvelésből? Amiben tudok nagyon szívesen segítek, rám is rám fér egy a tanulás.
Ja, van egy linkem, ahol az összes tétel ki van dolgozva. Ha igénylitek felrakom ide. Persze, csak ha nem sértek meg semmilyen szabályt vele!
Szia Nyuszó!

Én is most fogok beiratkozni a Pallasba, de én konzultációs tanfolyamra.
Nagyon örülnék, ha feltöltenéd, vagy elküldenéd nekem az órai jegyzeteidet.
Én vidéken lakom, úgyhogy valószínűleg csak ritkán fogok bejárni, de elvileg online tankönyvekhez, összefoglalókhoz hozzá fogok jutni beiratkozás után.
Ha gondolod, nagyon szívesen küldök neked én is át anyagot.

email:silvi85@citromail.hu
Referencia URL-ek