Üdv!
Friss az oldal, de azért itt is megkérdezem: Ki mit tud mesélni, mondani, melyik sulit érdemes választani, ha mérlegképes tanfolyamot keresek?
Az árakban nagyon nagy a szórás, majdnem 100%-os eltérés is van.
Az a kérdés, hogy az annyival jobb-e vagy csak drágább, és semmi más különbség nincs?
Még böngészek egy darabig, aztán meglátom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Helló Balu!
Ha még semmi ötleted sincsen, hogy hol induljál el a keresésben, akkor ezt a
mérlegképes könyvelő tanfolyamokat tartalmazó összehasonlítást tudom neked ajánlani. Itt az összes jelentős hazai cég kínálatát megtalálod.
Üdv:
Manniku
Szia!
Hát szerintem ha már döntesz, ne csak az árra figyelj, egyrészt, mert ekkora összegeknél az eltérés nem annyira nagy relative, ellenben érdemes más dolgokat megnézni. Tudod, milyen közel van, (mennyi időd lesz tanulni otthon), tudsz-e parkolni, mennyire elosztható az összeg, miket hallottál, stb...
Mondjuk én is ilyesmi miatt vagyok a pallasnál, szóval nézd át te is!
Én annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem akartam elmenni a tanfolyamra, de aztán megkedveltem... Az anyagi vonzatáról nem tudok nyilatkozni, azt a szüleim intézték, de megérte.
Mondjuk szerettem tanulni mindig, élveztem a matekos részeket. Nem tudom, ha másik suliba irattak volna be, ott is ennyire élvezném, lehet...
(Ja, pallaszos vagyok, és most kanyarodok a vége felé a képzésnek

Hát megnézni tényleg célszerű!
Hidd el, elzavarni sehonnan sem fognak, meg aztán látod, mi merre hány méter meg ilyesmi. Amúgy a legjobb az egészben, hogy látod a tanár hogy magyaráz és próbálod követni, mint egy már diák, nem csak úgy felületesen szemlélsz.
Ezzel te jársz jól, bár pont ugyanolyan fárasztó, mintha részt is vettél volna

Sziasztok!
Én az OKTÁV mérlegképesére járok. Tavaly is az OKTÁVhoz jártam pénzügyi-számviteli ügyintézőire. Innen már van tapasztalatom

Nagyon figyelmesek a tanfolyamszervezők, mindenben segítenek.
A tanárok-akik tartottak előadásokat, lekiismeretesek, és jól tanítanak. Sok segítséget adnak, és gyakorolni anyagot.
Árban átlagos, könyveket beszerzik, akinek kell. Én meg vagyok velük elégedve.
Idén sajnos már az új rendszer szerit tanulunk, ami azt jelenti, hogy nincs szóbeli tételsor, majd csak a vizsga előtt 30 nappal adja ki a PM.-így kicsit nehezebb.
Biztosan ismeritek, ez egy nagyon hasznos kis oldal:
http://p70merlegkepes.freeweb.hu/
Mindenkinek szép napot!
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok! Nekem egy kis segítségre lenne szükségem a könyvelésben, ha valakinek van egy kis fölösleges ideje lenne pár kérdésem

Légyszi irjatok! Köszönöm